Under sommaren 2016 turnerade Jamie Meyer i Sverige. Här nedan hittar du två videor, dels från en spelning på ”Smaka på Stockholm” festivalen i Kungsträdgården, Stockholm 4 juni, dels från en spelning på Lasse Lindboms Akterdäck, Stockholm 21 juli. Jamie har under hösten haft fullt med spelningar i Nashville, med bland annat en spelning på The Bluebird Cafe.

Jamie har hittills släppt tre album; It´s All About Me (2003), Great Big Change (2008) och Good Night to Be Young (2010). År 2015 kom en EP, Gone Crazy. Singeln Holy Ground To Me släpptes tidigare i år (2016). Se den fina videon till låten här https://youtu.be/T6ETwHqFAy0. Han är uppvuxen i Göteborg (med en pappa från Makedonien och en mamma med österrikiskt/spanskt påbrå), men pendlar numera mellan Nashville och Sverige.

Jamie släpper ny singel ”Live to Die Another Day” i januari 2017 samt en EP ”Miss This Town” den 6 mars.

Du hittar honom på facebook, twitter och instagram, sök efter Jamie Meyer Music.

Mer info om honom här, bland annat om kommande spelningar: http://www.jamiemeyer/net