Från att jag var 17 år till jag var cirka 21 år gjorde jag sju nummer av musiktidningen Stjärnskottet. Den viktigaste delen av innehållet bestod av intervjuer med kända, och mindre kända halländska band. Bland de mer kända lokala band och artister som intervjuades fanns Gyllene Tider, Per Gessle, Marie Fredriksson och Beauty. För att ytterligare öka intresset för Stjärnskottet intervjuade jag olika nationella band och artister som Freda, Mats Ronander, Niklas Strömstedt, Lasse Lindbom, Lustans Lakejer, Harpo, Paul Rein,+ 1 m.fl. Jag beviljades 1985 ett starta eget bidrag från Länsarbetetsnämnden i Hallands län för produktion av Stjärnskottet.

Tidningen fick ganska mycket uppmärksamhet, och jag intervjuades i både Hallandsposten och GT samt i Radio Halland. Cirka 30 år efter att jag producerade Stjärnskottet i Halmstad har jag nu bestämt mig för att börja skriva lite om musik igen. Den nya hemsidan hittar du här ellesmusikblogg.se

Jag har valt att behålla lite av Halmstadanknytningen i materialet från 80-talet. Den tiden var mycket viktig för mig personligen, men det var också under den här tiden som Halmstad kallades ”Sveriges Liverpool”.

Under tiden är du välkommen att gilla min facebooksida https://www.facebook.com/ellesmusikblogg/

Du kan också följa mig på

twitter: @ellesmusikblogg

instagram: @redaktorelle och @ellesmusikblogg