Intervju med musikern och producenten Lasse Lindbom från 1984

Lasse Lindbom är aktuell, dels med en ny LP, Svarta rosor och vit rhythm and blues, dels för sitt samarbete med Marie Fredriksson. Lasse har bland annat skrivit låtar till Marie Fredrikssons debutplatta Het Vind, som han även producerat. Lasse var också den som upptäckte Gyllene Tider, vilket resulterade i ett skivkontrakt på EMI. Hans eget genombrott kom med Landslaget på 1970-talet. 

Jag träffade Lasse en eftermiddag i EMIs studio i Skärmarbrink, södra Stockholm när han höll på att slutmixa sin nya LP. I denna intervju berättar han om bland annat den nya skivan, sitt jobb som producent och lite om samarbetet med Marie Fredriksson.

Den här intervjun är flyttad till min musikblogg Intervju med låtskrivaren och producenten Lasse Lindbom från 1984